Asiakastarina: Jenni Manninen

4.5.2021

Vuorossa tällä kertaa on Jenni Mannisen asiakastarina. Jennillä on ystäviä ja tuttavia, jotka ovat harrastaneet vuosia CrossFitia. Hän oli pitkään kiinnostunut kokeilemaan lajia, mutta luuli CrossFitin olevan niin kova laji, ettei se sovellu ”tavalliselle” kuntosaliliikkujalle. Vuosi sitten Jennin vanhempi poika ehdotti kuntosalin vaihtumista CrossFitiin. Siitä se ajatus sitten lähti. Lisäbonuksena Jenniä houkutti ajatus yhteisestä harrastuksesta, kiinnostuksen kohteesta aikuisuuden kynnyksellä olevan poikansa kanssa.  

Mukana Jennin on saanut pysymään lajin monipuolisuus, suunnitelmallisesti vaihtuva ohjelma/wodi, ammattitaitoiset valmentajat sekä salin henki. Salille on hänen mukaansa aina yhtä mukava tulla. “Siellä on ”kodikas”, kannustava, huumorintajuinen ilmapiiri. Valmentajat ohjaavat/huomioivat tunneilla myös yksilöllisesti, tai siltä se ainakin siellä tuntuu. Lisäksi on mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun.”  

Korona on muuttanut Jennin treenejä hyvinkin paljon. Salilla hän ei ole tämän vuoden puolella käynyt, vaan hän on tehnyt kotitreenejä 3-4 kertaa viikossa. “Tähän hetkeen salin tarjoamat kotitreenit on ihan huippujuttu. Pysyy aktiivisena ja treenaaminen kulkee arjessa mukana. Kotitreeni ohjeistus on selkeää ja ohjeistusta on helppo noudattaa. Erityisesti pidän siitä, kun liikkeiden ohjeet/opastus ovat videokuvana.” Kotona kuulemma perheen pieninkin osallistuu innokkaasti päivän kotitreeniin.  

Jenni kuitenkin odottaa kovasti ”hänelle sopivaa” hetkeä palata takaisin salilla kävijäksi. Kokonaisuudessaan CrossFit on vaikuttanut Jennin elämään paljonkin niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Hänen lihaskuntonsa ja liikkuvuutensa on parantunut “sekä huippua huomata kehittyvän ja välillä myös ylittävän itsensä. Mukava on tuntea kuuluvansa huippuporukkaan.”