Tulevat kurssit

Ilmoittautuminen kursseille

Sinun täytyy ensin suorittaa alkeiskurssi, jotta voit osallistua varsinaisille tunneille eli WOD:hin. Ilmoittautuminen alkeiskursseille tapahtuu WODconnect järjestelmän kautta, jonka kautta jatkossa voit varata tunteja ja saat muutenkin hyödyllistä lisätietoa. Jos jokin asia aloittamisessa askarruttaa, niin lue ensin aloittamiseen liittyvistä asioista tai jos ilmoittautumisessa on jotain epäselvää, niin tutustu “kuinka ilmoittaudun?” -osioon.

Tulevat kurssit

ON RAMP #58 LOKAKUUN PERUSKURSSI

ON RAMP #58 LOKAKUUN PERUSKURSSI
On Ramp -kurssin hinta on 119€ (norm. 148€). Tämä sisältää On Ramp -kurssin, joka on neljän viikon ajan 2 kertaa viikossa (1h/kerta) ja näiden lisäksi voi osallistua kehonhuoltotunnille sunnuntaisin klo 17. Varataksesi paikan, täytyy sinun suorittaa kurssin maksu. Maksu tulee suorittaa saman vuorokauden aikana tilauksesta. Voit halutessasi käyttää maksamiseen esim. e-passia, Smartum-seteleitä tai lahjakorttia, ilmoita tästä etukäteen tekstiviestillä numeroon 0405718940. Peruutukset: Osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan, jos peruutus tehdään 5 päivää ennen kurssin alkua. Muuten maksua ei palauteta. On Ramp #58 alkaa maanantaina 25.9.2023 klo 17.00 Treeniajat ovat maanantai ja torstai klo 17.00-18.00.

Hinta 119.00€
Paikkoja vapaana 3

Kuinka ilmoittaudun?

Jotta ilmoittautuminen olisi mahdollisimman sujuvaa, niin tässä muutamia asioita, jotka olisi hyvä tietää.

Kurssin valinta

Valitse “Tulevat kurssit” -osiosta kurssi, jolle haluat osallistua ja paina ilmoittaudu painiketta, jolloin siirryt WODconnect järjestelmään.

Tilin luonti

Luo WODconnectiin tili joko sähköpostilla tai Facebook tunnuksillasi, jonka jälkeen pääsen viimeistelemään ja maksamaan ilmoittautumisesi.

Maksaminen

Varataksesi paikan, täytyy sinun suorittaa kurssin maksu. Maksu tulee suorittaa saman vuorokauden aikana tilauksesta. Maksun voi suorittaa verkkopankkitunnuksilla tai yleisimmillä luottokorteilla.

Liikuntasetelit ja lahjakortit

Voit halutessasi käyttää maksamiseen esim. E- passia, Smartum -seteleitä tai lahjakorttia, ilmoita tästä etukäteen tekstiviestillä numeroon 040 571 8940.

Peruutukset

Osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan, jos peruutus tehdään 5 päivää ennen kurssin alkua. Muuten maksua ei palauteta. Kurssikohtaisista peruutusehdoista kerrotaan kurssien kuvauksissa.

Muuta kysyttävää?

Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan tai et löytänyt tieto? Kysy lisää henkilökunnaltamme, niin autamme sinua aloittamaan. Puhelimitse 040 571 8940 tai maililla info@crossfitpieksamaki.fi