Valmentajat

Turvallisesta harjoittelusta pitävät huolen meidän koulutetut valmentajat

Valmentajakaartissamme on kahdeksan valmentajaa, kaikki heistä ovat käyneet vähintään CrossFit Level 1 –valmentajakoulutuksen.

Valmentaja esittelyt

Ville Vehviläinen

“Tekee työtä sydämellä ja on aidosti kiinnostunut asiakkaiden hyvinvoinnista. Muistaa kysellä kuulumiset ja ottaantuu asiakkaiden asioihin. Tervehtii aina, antaa neuvoja sekä vinkkejä. Kokemus näkyy työotteissa. Selkeät ohjeistukset ja kuuluva ääni.”

“Ohjaajana itsensä likoon laittaminen omana persoonanaan heijastuu positiivisesti myös meihin jumppaajiin. Tunnit ovat loistavia kokonaisuuksia, ja aina saa tarvittaessa hyviä korvaavia liikkeitä ja ohjeita, jos jotain ei kykene tekemään. Kannustus ja kommentointi on asiallista, tekemistä kehittävää ja realistista.”

Timo Romo

“Tunneillasi on hyvä fiilis! Ammattitaitoista ohjausta, tsemppaat jokaisen tekemään parhaansa ja usein myös ylittämään itsensä. Osaat lukea asiakasta, millaista ohjausta hän tarvitsee.”

“Aina iloinen ja positiivinen, tunneilla on aina hyvä meininki. Valmennus on yksilöllistä ja Timosta huomaa, että hän on paneutunut tosissaan asioihin, joita opettaa. Kärsivällinen, ei ikinä hermostu. Jaksaa neuvoa niin kauan, että onnistuu ja on iloinen kuntoilijan onnistumisesta.”

 

Jenni Immonen

“Selkeää, innostavaa ohjausta, tasavertaisesti ohjaat kaikkia. Kerrot heti, mitä tulee korjata ja annat myös positiivista palautetta, joka motivoi. Aina iloinen tuntia pitäessä.”

“Mukava, rento ja positiivinen ohjaaja, joka huomioi hyvin kaikkia. Jenni ottaa hyvin huomioon eri tasoiset tekijät. Tunnit ovat hyvin ohjattu ja palaute annetaan mukavalla tavalla. Lajikokemus vahvasti läsnä, hyviä vinkkejä.”

Tanja Kauppinen

“Iloinen, pirteä, tsemppaava ja ihana! Ottaa asiakkaan hyvin vastaan, osaa neuvoa ja antaa palautetta! Tykkään!” 

”Tanja on valmentajana rempseä, topakka, positiivinen ja kannustava. Tanjan tunnilla on aina naurua. Itse pidän erityisesti siitä, että Tanja tuntee ammattinsa puolesta ihmiskehon fysiikan ja sen vuoksi painottaa oikeita liikeratoja, kuten tietysti muutkin valmentajat. Hän voi treenin yhteydessä antaa pieniä vinkkejä siitä, mistä jumit, hermotusongelmat ja liikerajoitukset mahdollisesti johtuu. Tämän lisäksi toki Tanjan vahvuus valmentajana on kestävyysurheilutausta, ja ollaan saatu oivallisia painotuksia treeneihin sille puolelle, juoksuohjelmaa ja hiihtoa.”

Essi Kerminen

“Essi on pirteä ja iloinen. Kertoo ja näyttää selkeästi, mitä tehdään ja miten liikkeet tulee tehdä. Antaa palautetta sopivasti. Ei valittamista 😀 

“Mukava ja reipas valmentaja. Tunneilla hauska ja rento fiilis. Huomioi kaikki ohjattavat tasapuolisesti ja kannustaa yrittämään vielä vähän enemmän. Osaa hyvin neuvoa ja näyttää tehtävät harjoitteet sekä ottaa napakasti huomioon ohjattavien kyvyt ja taidot.” 

Lotta Reunanen

“Pirteä ja kannustava valmentaja. Taitava lajissa ja toimii hyvänä esimerkkinä kaikille. Positiivinen asenne!” 

“Ohjaajana Lotta on todella selkeä. Hänellä on reipas, maanläheinen ja positiivinen ote valmennukseen. Selväsanaisuus ja kuuluva ääni helpottavat tunnin seuraamista, myös hyvin näytetyt liikkeet helpottivat. Kyllä salilla on vain huippuohjaajia, joita Lotta hienosti täydentää.”  

Veera Vehviläinen

“Ihana, nuori valmentajan alku! Veera vetää wodit rauhallisin ottein, selkein ohjein. Mukava vahvistus “konkarivalmentajien” joukkoon, tykkään!” 

 “Veeran ohjaus on luontevaa sekä kannustavaa. Ohjeet tulevat selkeästi. Hän on aidosti läsnä ja kuuntelee ohjattavia.” 

Johanna Pulkkinen

“Hauska, hyvä huumori, sydämellinen valmentaja. Osaa vaatia sopivasti. Tosi taitava, hyvänä esimerkkinä naisille.”

“Erittäin hyvä ja positiivinen tsemppari. Vedetyt tunnit olleet mukavia, hauskoja, mutta täynnä tsemppihenkeä!”

“Napakka valmentaja, tunneilla tekemisen meininki. Hyvä tsemppari.”