Valmentajat

Turvallisesta harjoittelusta pitävät huolen meidän koulutetut valmentajat

Valmentajakaartissamme on kahdeksan valmentajaa, kaikki heistä ovat käyneet vähintään CrossFit Level 1 –valmentajakoulutuksen.

Valmentaja esittelyt

Ville Vehviläinen

“Tekee työtä sydämellä ja on aidosti kiinnostunut asiakkaiden hyvinvoinnista. Muistaa kysellä kuulumiset ja ottaantuu asiakkaiden asioihin. Tervehtii aina, antaa neuvoja sekä vinkkejä. Kokemus näkyy työotteissa. Selkeät ohjeistukset ja kuuluva ääni.”

“Ohjaajana itsensä likoon laittaminen omana persoonanaan heijastuu positiivisesti myös meihin jumppaajiin. Tunnit ovat loistavia kokonaisuuksia, ja aina saa tarvittaessa hyviä korvaavia liikkeitä ja ohjeita, jos jotain ei kykene tekemään. Kannustus ja kommentointi on asiallista, tekemistä kehittävää ja realistista.”

Timo Romo

“Tunneillasi on hyvä fiilis! Ammattitaitoista ohjausta, tsemppaat jokaisen tekemään parhaansa ja usein myös ylittämään itsensä. Osaat lukea asiakasta, millaista ohjausta hän tarvitsee.”

“Aina iloinen ja positiivinen, tunneilla on aina hyvä meininki. Valmennus on yksilöllistä ja Timosta huomaa, että hän on paneutunut tosissaan asioihin, joita opettaa. Kärsivällinen, ei ikinä hermostu. Jaksaa neuvoa niin kauan, että onnistuu ja on iloinen kuntoilijan onnistumisesta.”

 

Topias Romo

“Ihana ilmapiiri hänen tunneillaan. Kehuu ja kannustaa!!! Mukana koko ajan. Jaksaa tsempata koko ajan kaikkia ja kehuu. Se lisää treenimotivaatiota. Rauhallinen ja jaksaa neuvoa. Antaa vinkkejä, miten voisi onnistua vielä paremmin.”

“Todella kannustava! Osaa kiinnittää huomion erityisesti siihen, mikä toimii. Huomioi jumit ja rajoitteet ja muut tosi hyvin ja tullut kysymään useasti, miltä joku liike tuntuu, vaikka itse olisi unohtanut edes maininneensa esim. jostain pohkeen jäykkyydestä. Tosi positiivinen ja rohkaiseva asenne, mikä luo turvallisuutta tunneille.”

Jenni Junttila

“Selkeää, innostavaa ohjausta, tasavertaisesti ohjaat kaikkia. Kerrot heti, mitä tulee korjata ja annat myös positiivista palautetta, joka motivoi. Aina iloinen tuntia pitäessä.”

“Mukava, rento ja positiivinen ohjaaja, joka huomioi hyvin kaikkia. Jenni ottaa hyvin huomioon eri tasoiset tekijät. Tunnit ovat hyvin ohjattu ja palaute annetaan mukavalla tavalla. Lajikokemus vahvasti läsnä, hyviä vinkkejä.”

Tanja Kauppinen

“Iloinen, pirteä, tsemppaava ja ihana! Ottaa asiakkaan hyvin vastaan, osaa neuvoa ja antaa palautetta! Tykkään!” 

”Tanja on valmentajana rempseä, topakka, positiivinen ja kannustava. Tanjan tunnilla on aina naurua. Itse pidän erityisesti siitä, että Tanja tuntee ammattinsa puolesta ihmiskehon fysiikan ja sen vuoksi painottaa oikeita liikeratoja, kuten tietysti muutkin valmentajat. Hän voi treenin yhteydessä antaa pieniä vinkkejä siitä, mistä jumit, hermotusongelmat ja liikerajoitukset mahdollisesti johtuu. Tämän lisäksi toki Tanjan vahvuus valmentajana on kestävyysurheilutausta, ja ollaan saatu oivallisia painotuksia treeneihin sille puolelle, juoksuohjelmaa ja hiihtoa.”

Vilma Puikkonen

“Mukavan rauhallinen, osaa ohjeistaa selkeästi treenit, tsemppaa treenien ohessa kivasti, jonka avulla jaksaa vielä vähän.”

“Ihana pirteä kehuva valmentaja. Topakka ja kertoo asiat yksinkertaisen hyvin. Kertoo lisää kysyttäessä, mutta ei luennoi.”

Johanna Pulkkinen

“Hauska, hyvä huumori, sydämellinen valmentaja. Osaa vaatia sopivasti. Tosi taitava, hyvänä esimerkkinä naisille.”

“Erittäin hyvä ja positiivinen tsemppari. Vedetyt tunnit olleet mukavia, hauskoja, mutta täynnä tsemppihenkeä!”

“Napakka valmentaja, tunneilla tekemisen meininki. Hyvä tsemppari.”