Asiakastarina: Laura Haaranen

5.4.2021
Tällä kertaa asiakastarinoiden sarjassa esitellään syksyllä 2014 kaverinsa houkuttelemana mukaan lähtenyt Laura Haaranen.
Lajissa parissa hänet on kuulemma saanut pysymään lajin monipuolisuus, hyvä valmennus ja asiakaspalvelu, saliyhteisö sekä kaikki ”mielenkiintoinen härpäke” lajin ympärillä eli kisareissut, spesiaaliwodit, erilaiset workshopit ym. Hän pitää myös siitä, että itseään voi halutessaan kehittää tai sitten pysyä mukavuusalueellaan. Vuosien treenaaminen on antanut Lauran mukaan mahdollisuuden myös mielen hallinnan kehittämiselle. Joskus on kuulemma mennyt kauan, että on ymmärtänyt jonkin asian ja valmentajien vinkit. ”Sitten tulee tosi hyvä fiilis, kun tajuaa jonkun jutun!”
Laurasta on ollut mahtava oppia kehontuntemusta ja myös aktiivisen ajattelun vaikutuksia treenaamiseen. ”Välillä on tärkeintä olla ajattelematta liikaa.” Myös valmentajien erilaiset persoonat tuovat kuulemma kaivattua vaihtelua ja kahvittelu treenin jälkeen on mukava osa salin toimintaa. Laura kokeekin salin uudistukset hyvinä ja musiikki on hänen mukaansa aina ollut priimaa – sekin vaihtelee laidasta laitaan.
Laura on kokenut, että on aina tervetullut salille ja että siellä saa olla sellainen kuin on. Kuulemma huomioidaan jopa se, jos naamasta sattuu näkymään, ettei sinä päivänä tee mieli jutella. Tällä hetkellä hän pitää treenaamista lähinnä mielenterveyden ylläpitämisenä, samalla kasvaa fyysinen terveys. Laura kokee lajin itselleen elintärkeäksi – se on auttanut hänet syvistä vesistä takaisin elämään. Hänen mielestään treeniporukka on huippua ja saanut hänet nauramaan mielen ollessa maassa. Hän kokeekin, että salilla ajatellaan isompaa kokonaisuutta ja kaikkien etua sekä yhteisöllisyydellään että vahvan verkostoitumisen kautta.