Asiakastarina: Miia Kieloaho

5.4.2021
Asiakastarinoissa lokakuun kunniaksi aurinkoinen Miia Kieloaho. Hän on 36-vuotias kolmen pienen tytön äiti. Miian kaveri pyysi häntä keväällä 2014 keskuskentälle ilmaiseen tutustumistreeniin. Miia ei lupautunut kokeilemaan, mutta lähti katsomaan, millaista CrossFit on. Tätä kautta iski halu kokeilla, mitä laji pitää sisällään ja hän osallistuikin peruskurssille kesäkuussa 2014.
Miia kertoo pysyneensä nämä vuodet mukana, koska harjoittelu on hyvin monipuolista. Hänen mukaansa aina löytyy kehitettävää. Miialle tärkeää on ollut myös se, että lajia pystyy harrastamaan juuri oman kuntotasonsa mukaan. Hän on löytänyt itsestään ehkä pientä voiton tahtoa ja välillä hän kokeekin voittaneensa itsensä, kun oppii jotain uutta. Miia kokee salin porukan “aivan mielettömän mukavana – hyvin kotoisa ilmapiiri ja tuntee aina olevansa tervetullut treenaamaan”.
Loppukesästä Miia innostui yksilövalmennuksesta katsottuaan viikkomakasiinin jakson, jossa valmentajamme Timo Romo oli vieraana. Miia halusi perehtyä enemmän ravintoasioihin ja siihen miten saa enemmän treenistä irti. Ylipäätään hän kaipasi apuja ruokailun säännöllisyyteen ja laatuun kiireisen arjen keskellä.
Yksilövalmennuksen osalta oli aluksi tarkoitus katsella vain ravintoasioita, mutta sitten “homma vähän levis”. Miia halusi lisää voimaa yläkroppaan, koska hän tekee paljon näyttöpäätetyötä ja istuu autossa. Nyt Timo on tehnyt hänelle jo juoksuohjelmaakin. Miia kokee, että hän saa yksilövalmennuksessa kehitettyä omia heikkouksiaan parhaiten, kun suunnitelma on juuri hänen tarpeisiinsa räätälöity.