Asiakastarina: Päivi Salo

15.5.2021

Asiakastarinat jatkuvat hymyileväisen Päivin tarinalla. Päivin vanhin tytär sai hänet innostumaan CrossFitista. Päivi kävi vuoden 2020 alkupuolella kuukauden kestävän peruskurssin. “Kurssin aikana ja vielä kurssin jälkeenkin en ollut oikein innostunut koko lajista. Sitten kuitenkin jokin sai minut innostumaan ja aloin käydä salilla.”  

CrossFitin monipuolisuus, kehon kokonaisvaltainen treenaaminen sekä skaalaukset oman kunnon ja liikerajoitteiden mukaan ovat Päivin mielestä todella tärkeitä asioita. “Salin ohjaajat ovat ammattitaitoisia, mukavia ja kärsivällisiä ohjatessaan. CrossFit-salilla on muutenkin mukava ja rento meininki, mikä on myös mielestäni tärkeä asia.”  

Päivi on iloinen, että heidän perheessään lajia harrastavat hänen lisäkseen hänen tyttärensä ja tyttären nuorin tytär, kolmessa polvessa siis. Päiville toinen erittäin iloinen ja merkittävä asia on, että hänen työpaikaltaan moni on lähtenyt CrossFitiin mukaan ja he saavat työpaikalle luotua tietynlaista me-henkeä. Toki Päivi on huomannut muutoksia myös itsessään lajin myötä: on tullut jo hieman kestävyyttä, voimaa sekä liikunnan iloa ja tärkeyttä elämään.