Asiakastarinat: Esko Kuisma

3.12.2021

FysioCenterin ja CrossFit Pieksämäen yhteisten asiakastarinoiden sarja jatkuu Eskon, 76v, tarinalla.

”Vuonna 2016 liikenneonnettomuudessa minulle kävi todella pahasti ja yhtäkkiä liikkuvaisesta miehestä tulikin petipotilas. Alussa eivät heiluneet kuin varpaat ja kaikki liikkuminen ja arjessa toimiminen oli opeteltava uusiksi.”

FysioCenterin fysioterapeuttien kanssa yhteistyö alkoi kotikäynnein ja myöhemmin liikkumiskyvyn petraantuessa Esko pääsi jo paikan päälle FysioCenterille treenailemaan. Fysioterapiassa pääpaino on ollut liikkumiskyvyn ja tasapainon kehittämisessä, koko keho kuitenkin huomioiden. Itsensä haastamisesta innostuva Esko ei tyytynyt pelkkään kävelykyvyn palautumiseen vaan on jatkanut fysioterapiassa voiman, kunnon ja motoriikan treenejä edelleen. Fysioterapiassa on hyödynnetty CrossFit Pieksämäen tiloja, joissa on pystytty harjoittelemaan entistä toiminnallisemmin: mm. hypyt matalalle boxille ovat olleet loistava saavutus!

Eskon itsensä lisäksi myös vakuutusyhtiö on ollut vakuuttunut kuntoutuksen tehosta ja siksi sitä jatketaankin edelleen. ”Vaikka ikää on, tavoittelen edelleen hyvässä kunnossa pysymistä, jotta kykenen jatkamaan rakkaita askareita, kuten metsätöitä, jalkapalloa sekä uusimpana CrossFitin treenaamista 60+ ryhmän tunneilla.” Esko haluaa kannustaa kaikkia pitämään itsestään ja kunnostaan huolta, kaikki on mahdollista, kun uskoo!